URBAN

YÄYÄYÄYÄ. Kolla vad jag kirrade på mellandagsrean. Ni hittar dom för 359 riksdaler inne på Urban Outfitter. Dock tog jag dom sista i den här färgen, men det finns tomatröda kvar! Nu ska jag snart rulla hem till Rebecca, vi ses när vi råkas.

TIPSTIPSTIPS!

Nu har jag ett tips till er mina kära läsare. Gå in på länken här och delta i den korta undersökningen och vips så har ni kirrat en miniprodukt från Yves Rocher! Hur bra låter inte detta?

REAREAREA

Min julafton var fantastisk och precis som den ska va.. fast utan snö. Nu ser jag fram emot reorna som startar imorgon. Eller gör dom det? Vet någon? Jag ska i alla fall shoppa loss på dom pengar jag fick i julklapp när dom väl har startat. Typ sånt här vill jag köpa på rea.

GOD JUL!

GOD JUL! Åhh, har haft presentöppning med familjen nu och jag är så lycklig. Ni kan numera följa mig på instagram under namnet oliviahen. hihihihi. Dock inte från Iphone, utan Ipad. Fick dessutom ALLT på min önskelista som jag la upp för ett tag sen, det kan inte bli mycket bättre helt enkelt. Ha en bra jul nu!


X-MAS OUTFIT

Det här mina vänner, skulle jag helst vilja ha på mig imorgon! Så kommer det dessvärre inte att bli, men jag har redan planerat en annan outfit till imorgon. Det blir nog bra ska ni se, åhhh jag längtar.
1.Topshop / 2. COS / 3.H&M / 4.Topshop

DAN FÖRE DAN

NU, är det jul på riktigt. Det här är nog den bästa dagen på hela året, dagen innan julafton. Jag och lillebror ska snart åka in till stan och träffa resterande del av familjen. Sedan blir det lunch på Bakfickan, så bra. Såhär ser jag ut idag.
Lyssna lite på den här förresten, klick.

CUTCUTCUT

Fick lite önskemål om bilder på den nya frisyren och tänkte att, det är ju trots allt jul, så varför inte vara snäll och lyssna på sina läsare? Dessutom tvättade jag håret när jag kom hem och det blev mycket mer som jag hade tänkt mig, med andra ord är jag inte lika missnöjd längre.

AUJORD'HUI

Jag har klippt mig nu, och det var nog det sämsta beslutet jag tagit i mitt liv. Tror nog att jag blir tvungen att ha uppsatt tills det växt ut igen. åhh. Såhär såg jag ut idag förresten, bilden är tagen av Matilda.. innan jag klippte mig.
/Päls, Vintage/ Skor och byxor, Weekday/ Väska, Primark/ Halsduk, H&M/

WINNER

Åh. Jag vann en bloggtävling för inte så länge sen. Jag fick välja ett valfritt smycke hos Hoofstore och det här föll mig väl i smaken. Förövrigt är mitt hår några decimeter kortare ikväll, HJÄLP!!!

JULLOV

Åhh. Nu kan man andas ut och börja leva igen.. i tre veckor i alla fall. Vi fick betygen idag, och jag vill helst bara riva sönder dom. Nu sitter jag i mitt rum med Sallo, Rebecca och Hanna och äter pepparkakor. Ikväll ska vi vara med massa goingar. Såhär ser det ut just nu. Förövrigt kom ett av barnen jag passar nyss över med en julklapp, åhh.

EN DAG

Idag tillbringade jag min eftermiddag med massa goa vänner. Eftersom vi slutade tidigare åkte vi in till stan och åt, köpte julklappar, tittade i affärer och sånt. Nu är jag hemma, men ska strax springa iväg och passa barn. Himla smidigt det där med att bo granne med sin "barnvaktsfamilj". Ja, då vet ni.

SNAKE X2

Ormtrenden kanske är lite avsvanlnad just nu, men jag gillare. Därför lånade jag mammas tröja idag och snart ska jag rulla iväg till skolan. Efter det väntar barnpassning (klirr i kassan).

WANT

Ett kollage med lite grejer som jag skulle vilja ha. Man kan ju hoppas på rea till mellandagarna, då kommer dom lätt bli mina.
Skjorta- Nowhere. Byxor- H&M. Väska och halsband- Marc by Marc Jacobs. Ring- Gina Tricot. Skor- COS.

SANTA PLEASE..

åhhh. Det här är nog den perfektaste väskan jag någonsin kommer skåda. Den är typ gjord för mig och jag skulle nästan döda för den. Då tänker ni säkert: Men varför köper du den inte då? Jo, den ligger på 16 lax och kommer från Céline är svaret på det. döda mig.

WHITE

Beställde nyss hem denna skönhet från HM. Det ska ju vara inne med ljusa färger ny till våren, så det kändes inte mer än rätt att passa på eftersom den var på rea. nu ska jag gå ner och pynta granen, so long.
för er andra som också tröttnar på julmusik, är den här ett tips. klick

SNART SÅ

Ni har nog redan noterat att det inte händer så mycket här, men det är alldelles för mycket runt om just nu som gör att jag verkligen inte hinner. Det är exempelvis julavslutning om exakt en vecka, och jag har tre prov att avklara innan dess. blöööh. Hejdå för ett tag. MEN SLUTA INTE GÅ IN OCH KOLLA NU, när ni minst anar det kommer uppdatering!

SEQUIN

ÅHH. Jag vill ha ett par paljettbyxor! Dock kan jag bara hitta det här ända paret och dom kommer från Malene Birger och ligger på 3000 nånting. Min plånbok klarar inte av något sånt pris för ett par bralls just nu. Är det någon god själ där ute som vet vart man kan hitta ett par lite mer budgetvänliga paljettisar? SNÄLLA HJÄLP MIG!

ORM

Dagens klädval blev såhär. Hittade den här gamla skjortan från Weekday som jag knappt använt. Den kändes bra idag. Nu ska jag gå till skolan. hejhej.

DUNIS

Nu har snön kommit och jag har börjat frysa. Jag har min päls som jag kan använda, den gillar jag jättemycket. Dock känns den inte särskilt vardaglig. Därför har jag börjat fundera på vad för sorts jacka som jag kan använda nu. Jag vill ha en dunjacka, men det finns inte mycket sånt som är fint. Jag vill ha något enkelt, typ i den här stilen:

MARNI ♥ H&M

woooop. Alla vet nog redan att Marni kommer vara gästdesigner hos h&m i vår? Det ser i alla fall jag fram emot efter att ha sett detta. En annan grej som är lite cool är att jag träffat och pratat med Margareta Van Den Bosch som är med i videon. stolt, okej?

WANT YA BACK

Det här känns ganska långt borta nu va? Om jag fick någon slags övernaturlig kraft skulle det lätt vara att kunna åka tillbaka i tiden, just nu till sommaren. Tänk att få slippa skola och betyg i tre månader, åh. Min blogg känns lite depp, eller vad säger ni? heh.

BRALLS

Idag fyndade jag två byxor som jag är riktigt nöjd med. Jeansen kommer från Filippa K och de andra från Cheap Monday. Dock ser de svarta byxorna inte ut sådär på riktigt, dem är mycket snyggare i verkligheten. Så bra.

REGN

Gårkvällen blev inte som det var tänkt. Från början var det meningen att vi, vanliga gänget plus några till skulle ha det kul som vanligt, men senare insåg vi att vi inte hade där att göra. För att inte deppa ner er totalt kan ni få en bild på mig och en låt som är väldigt fin. klick
Snart ska jag och familjen dra oss hemåt barndomsvännerna och äta middag, känns behövligt. oj, det här inlägget blev djupt.

FRANS

Idag åkte fransblusen på, den funkar lixom alltid till allt har jag insett. Efter skolan åkte jag och Linea in till stan och julklappshandlade. Det var mysigt.. om man bortser från at det började regna och var storm.. här har ni dagens klädval!

RSS 2.0