FRIDAY

 
Har varit på bra jättebra humör hela dagen idag och verkligen haft en ovanligt bra fredag i skolan! Kom nyss hem och ska snart sätta på ett avsnitt DHW och mysa med candyyyy. Efter middagen ska jag träffa killarna och åka in mot stan på riktigt najs fest à la Niki och Sara!

GÅRDAGEN




Bästa Tyra hade fixat cupcake-verkstad för alla tjejer i klassen igår vilket var det mysigaste på länge. Totalt hade vi 170 muffins att pimpa, har aldrig varit så mätt som jag var när jag åkte hem, haha.

Q/A

När ska du till New York? 
 
På påskolvet! Längtarrrrr
 
Kan du tipsa om bra affärer att köpa väskor under 1000-lappen på? 
 
Hmm.. alltså om du vill ha riktigt bra kvalitét på väskan skulle jag lägga ner lite mer på den, man jag skulla kunna göra ett kollage med lite prisvärda väskor så småning om!  
 
Är du lika cool som jag tror att du är? 
 
Ehmm... ja.
 
Var kommer jeansen på bilden ifrån? 
 
Från Paige Denim! Så snygga.
 
 
 

DAGENS



Nya jeans- MIH, T-shirt- H&M, Diadem- Tyras, Skor- Converse.

HELLO MAJA

En blogg, en Oliviahen, en kärlek....Och nu, en gästblogg!
 
 Maja heter jag! Jag sitter för tillfället i skolan med en härligt fluffig Olivia brevid mig, som precis fått en fin fläta. Jaaaaapp, klart vi har håltimme. Så helt klart ett gyllene ögonblick för mig att titta in här och säga hej! 
Olivia och jag har idag kännt varandra i precis 5 månader, och 2 dagar. Alltså sedan första skoldagen! Olivia var till och med en av dem absolut första jag hälsade på, kärlek vid första ögonkastet <33333 .......Men hur som helst så kommer jag titta in här lite då och då i framtiden, så håll ögonen öppna! Tjohej tack för mig :))

200114


 

Tröja- COS, Jeans- J brand, Armband- Massimo Dutti.


NYC WANTIES

NEW YORK
 
by oliviahenriksson 
Haha, har redan börjat funta på vad jag vill köpa i New York och ett par höga minnetonkas står högst på listan! Om ni har några tips på bra outlets, områden, restauragner eller saker att göra i NY är jag otroligt tacksam för tips! 

WEEKEND

 
 Den här helgen har varit den skönaste på länge. Bara tagit det lugnt, tränat och myst med kompisar hela dagarna och kvällarna vilket var behövligt. Nu kom jag nyss hem från ett yogapass och duschen väntar! 

BOOKED

 
SÅ HAPPI

DAGENS

Hatt- Other Stories, Datorfodral- Marc by Marc Jacobs, Jacka- H&M, Jeans- Weekday, Skor- Mammas


ATM

 
 
Sitter just nu med Maja och Kerstin hos Maja och möjser. Vi har varit på Iphoneskal-jakt på stan vilket resulterade i att både jag och Kerstin köpte varsitt skal på Marc By Marc Jacobs som ni får se lite senare. Vi har även ordnat ett ordentligt afternoon tea med scones och massor av gosaker. Ikväll hänger jag antagligen bara i Bromma med lite sköningar, really nice. 

BEDTIME

Kom precis hem från Kerstin efter att en riktig myskväll med massa gott och film. Vi hann även få in en lite mini-workout med appen "7 minutes workout" som helt enkelt är ett sju minuters långt styrkepass, ladda ner den! Nu ska jag snart gå och lägga mig och imorgon bitti drar jag till gymmet innan skolan!
 
 

VILL JU GÅ RUNT SÅHÄR NU

 
 
 

THE HAT

Pose it, yeye. Detta är hatten som jag pratade om och denna kommer användas flitigt, kanske redan imorgon!

150114

Fick låna Ottos fab halsduk från Acne som jag ÄLSKAR idag. Funderar på att själv köpa en sådan i grått. Efter skolan drog jag med mig Tyra och Leslie in till stan för att köpa den efterlängtade slokhatten på Other Stories som ni kommer få se så småningom!

DAGENS BÄSTA




Y

 
Y
 
Y by oliviahenriksson
 
Vill så gärna ha en slokhatt! Dock hittar jag ingen perfekt, men får dra ut på stan och leta någon dag. En annan grej som jag verkligen vill ha är ett par Eytys (Ja Leslie, nu blir vi ännu likare) i mocka, så snygga och dessutom sticker dom ut lite från vanliga sneakers eftersom dom har så hög sula. 

ATM


Sitter just nu med projektgruppen på Espresso House och försöker avsluta vår text. Var så sugen på bullar så sprang in en snabbis på Bud Fitness och köpte en Swebar (tips!!!). Ikväll blir det yoga vilket jag ser fram emot!

LEGALLY BLONDE

 
 
Alltså jag blev verkligen positivt överraskad av det här. Viktor Rydbergs årliga musikal blev i år Legally Blonde, och jag och alla andra som såg den studsade verkligen ut av glädje efteråt. Vi som går på någon av skolorna får ju se den gratis, men jag tycker verkligen att den var värd att betala för, gå och se!!!

TDAY

 
Jacka- H&M, Tröja- Isabel Marant for H&M, Halsduk- COS, Jeans- Lee, Boots- Rookin', Väska- Z&V.
 

INSPO

 
 
 
 

TB

Waaaah, fyra år sedan och jag önskar att jag mitt hår kan växa lite snabbare. 
 
 

KVÄLLEN

Ikväll var gamla gänget på middag hemma hos Emma som hade fixat en supergod Caesarsallad. Efteråt gick jag och Emma en liten prommis för att träffa killarna vilket var trevlans det med.


JUST ORDERED

 

SEG

Var som sagt på fika hos Leslie idag efter skolan, och kom hem ganska sent. Nu sitter jag och försöker få ihop en text till grupparbetet vi håller på med i skolan, som jag förut var så positiv till. Kan väl bara säga att jag kanske missbedömde allt lite efersom jag inte har NÅGON koll på ämnet vi fick, wish me good luck. 

FIKA



Efter skolan idag fick Leslie idéen att dra hem några i klassen på fika vilket såg ut såhär. Pretty nice, dock höll jag på nyårslöftet och åt bär och kesella istället för kakor!

BREAKIES

Godaste som finns ♥
 
 

FLARE

 
HYPE
 
by oliviahenriksson 
 
Är i desperat behov av ett par flare-jeans, gärna MIH. Dock verkar just de vara slutsålda överallt! What to do?

080114


Jacka- H&M, T-shirt- COS, Nagellack- American Apparel, Skinnbyxor-.
 
Första dagen under grupparbetet är avklarad och jag måste säga att det känns riktigt bra! Hamnade i samma grupp som Signe och Dessi, så det här kommer gå super!



INSPO

 
 
 
 

ATM

Är just nu påväg hem efter en kortis i stan med Maja och lunch på Vigårda med Björn, Otto och Kalle. Nu blir det vidare till tandläkaren!



SVAR

Har fått lite frågor som jag inte hunnit svara på nu på senaste tiden, så here we go: 

Var får du all inspiration ifrån? Vad är dina inspokällor liksom?
Jaaa... alltså det är väldigt olika, men om du menar i klädväg och sånt skulle jag nog säga att jag inspireras mest av vänner, bloggar och pinterest, tidningar (typ ELLE) och av folk som jag ser på stan.
 
 
Vad ska du göra på nyår? Någon fest eller så?
På nyår åt jag först middag en del av gamla Brommagänget hemma hos mig, vilket bilderna jag la upp i förra inlägget kom ifrån. Sedan åkte ungefär hälften av oss till Hanna där det var Jarlaplan-häng. Egentligen hade vi tänkt åka vidare till antingen en fest i Bromma eller på Söder, men vi kom fram till att det var bäst hos Hanna. :))
 
 
Var kommer ögonfransarna ifrån?
Eftersom jag är så orutinerad på allt som har med lösögonfransar köpte jag de första bästa, vilket blev H&M's. Dominos lösögonfransar som kom från Kicks var mycket bättre, så köp inte H&M's egna är mitt tips!
 
 
 
Kan inte du länka eller lägga upp receptet är du snäll?
Jo absolut, jag använde mig av det här recpetet, men bytte ut sukrinet mot sötströ (vilket är samma sak egentligen.. tror jag) och smöret mot kokosolja.
 
 
 

NYE





RSS 2.0