BORT

Jag vill klippa mig. NU, KORT, SNYGGT. Mitt hår är så slitet att jag skäms. Jag vill att min nya frisyr ska se ut ungefär såhär, den första bilden är nog mest exakt. Så, så fint. Tipsa gärna om en bra salong.

HELG

Såhär såg jag ut idag. Hade min gråa helgtröja på mig. Kom för en stund sen hem från att ha stått och delat ut reklam med balnd andra Lina föra att tjäna ihop pengar till lagkassan. Ikväll blir det till att träffa ungefär samma folk som igår.. åhh vad jag gillar dom.

WISHLIST

Nu har jag äntligen lyckats sätta ihop en önskelista, den är inte vidare lång. Men såhär ser den ut:
1. Ett dussin silvriga tunna ringar, dessa kommer från HM. 2. Lampa från Rum21. 3. Stickad tröja från COS. 4. Pengar (i massor skulle inte sitta fel). 5. Elsas Hemlighet, känns som ett måste.

NOEL

Här ska jag fira jul. Senast jag var här var i sommras, då man fortfarande var brun och kunde gå i bara ben. Längtar dock tills snön kommer. Tänk att vakna upp i ett slott på juldagen, med massa snö utanför fönstret. åhh.

VERSACE SS12

Jaha, se där. Det kommer mer. Det här kan ni vänta er att se i HM:s butiker sommaren 2012. Versace kommer alltså med ett till sammarbete. Förhoppningsvis och troligen snyggare, men framför allt vardagligare än det senaste. Hittade dock bara dessa två bilder, men det läcker säkert ut fler inom kort. Ser fint ut tycker jag.

VIP

Kvällen tillbringades på Indiskas butiksinvigning i Gallerian med Linea, Sallo och Rebecca. Jag kände mig som världens kändis när dom innan oss i kön inte stod på listan, heh. Det bjöds på indisk plockmat som var så himla god, och goodibags om man köpte något, vilket jag såklart gjorde. Tog dock inga bilder, så här har ni en bild som Sallo tog innan vi åkte hemifrån. Sen måste jag bara be er om en sak. GILLA MIN KOMMENTAR HÄR, OM JAG VINNER LOTTAR JAG UT 3 PAR URBANEARS.
Förresten, efter jul lovar jag att göra mer än ett inlägg dagligen. Hinner inte med sånt nu, när skolan dödar mig.

SVARTSVARTSVART

Idag har jag på mig det här. Svart och svår som vanligt eller vadå? Tröjan norpade jag av mamma, men det kommer från HM. Nu ska jag gå till skolan, tjing.

MJ

Dessa strumpor är något som står högt på min önskelista och kommer från Marc Jacobs. Tycker nog mest om dom beiga, himla fint med glitter också. Nu ska jag, Hanna och Rebecca snart dra oss hem till Sallo och ha en efterlängtad myskväll. kult.

NANNY

Nu ska jag snart gå och hämta barn på skolan och tillbrina de nästa fyra timmarna med dom. Det kanske låter jobbigt, men icke. Jag är lyckligt lottad som fått just dom här barnen att passa. Förresten hade jag på mig nya skor idag och eftersom dom bara varit en plåga och fixat ett par stora skavsår, hann jag inte noja över att jag såg ut som en kille. Det kan man ju tolka som både bra och dåligt. Jag ser just nu ut såhär:
Tröjan är lillbrors gamla, byxorna från Weekday och nya skorna från HM.

GRÅTT

Klär mig i samma färg som vädret gör dessa dagar, men vädret klär bättre i blått tycker jag. Nu ska jag åka ner till ICA och köpa kräfor, hej med er.
Tröjan köpte jag förresten på COS i London och byxorna har ni sett förr, men dom kommer från Weekday.

FORGOTTEN

Idag tillbringade jag min eftermiddag med Hanna och Rebecca i stan.. heh. Precis som igår. Dock hade jag ganska ointressanta kläder på mig idag, så ni får gårdagens klädval här.

online gif animator




ODENPLAN

Sitter just nu på coffehouse by george med Rebecca och Hanna, mysigt mysigt. Fast min smoothie tog nyss slut, så det är inte lika mysigt längre. Då vet ni.

 


KÖPT

Nedan ser ni lite av det jag köpte i London. Frågorna om bilder på det blir allt fler, så jag tänkte: Varför inte göra ett bildspel? Nu har jag försökt i att göra ett i både photoshop och picasa, men det vill inte lyckas. Därför får ni vanliga bilder.
Update: Insåg nu att allt såg extremfult ut. Det är inte det på riktigt.

THOSE NOTHINGS

Nu kommer släkten om någon sekund eller så, därför blir detta ett snabbt inlägg. Gårkvällen var bra, om man bortser från att vi blev förföljda. Såhär ser jag förövrigt ut idag, nya blusen och allt.
sen kan ni lyssna lite på den här låten. klick

RODEBJER

Idag var jag på Rodebjers utförsäljning med Rebecca och Hanna och det var hur bra som helst. Hittade en helt fantastisk blus och den perfekta tubkjolen som jag varit på jakt efter ett tag nu. Om jag är lycklig? Ohh ja. Dessutom såg vi när vi kom ut från utförsäljningen, att mitt emot på andra sidan gatan fanns en affär som sålde amerikanskt godis, så ett paket sura skittles sitter just nu och myser med mig, det gjorde min dag. Efter middagen ska jag träffa Linea och Astrid, vi lär hitta på något kul.
franssidan är baksidan.

10

Lillebror fyller 10 idag och det firas med en ny elgitarr, marängtårta och en väldig stress. Efter skolan blir det till att sitta barnvakt en stund, wiho. Såhär såg det ut när vi väckte honom.
Grattis Marc! ♥

COPYCAT

Idag såg jag ut såhär. Det var noll grader ute när jag skulle gå till skolan, så jag passade på att inviga min nya päls som jag köpte i London. Den var ett riktigt fynd. Hittade ett stånd (oj vad kul) som sålde pälsar på Spitafields market och kom tillslut fram till (efter att ha provat alla) att denna var helt rätt. Sen har jag skaffat mig en tatuering, näääää jag skoja.

LONDON

Sådär såg den trippen ut. Jag var där förra veckan och längtar tillbaka lite grann, London är nog en av de bästa ställena på jorden. Bilder på vad jag köpt har efterfrågats, så det kommer snart upp!

STAR

Lite såhär är status. Idag hade jag på mig min nya blus som jag köpte i London. Stjärnig och svart, det finns inte mycket mer att begära. Nu ska jag dricka upp mitt te och ägna mig åt läxor. bläää.

NYTT

Hej där. Jag heter Olivia och startade den här bloggen idag, heh. Någon hackade mitt blogg.se-konto och tog bort min förra blogg, så jag bestämmde mig för att skapa en ny. Såhär ser jag ut förresten.

RSS 2.0