REA HOS NELLY

Hej hörni, kass uppdatering idag. Jag vet.
Måste verkligen tipsa er om Nellys rea som inte är slut på länge. Jag har hittat så himla mycket fint som jag varit supernära på att klicka hem flera gånger nu. Det bli förhoppningsvis något snart. Typ den där väskan.

ANGORA

Den här tröjan asså. Jag har letat efter en perfekt tröja i angora hur länge som helst, och så hittar jag den här som dessutom är lite pastellfärgad! Kan det bli mycket bättre? NEJ. Ni hittar den på Topshop för 600 riksdaler.

MERCREDI

Åhh, jag drömde att jag skulle gå på Håkan Hellström-konsert igår. Jag var till och med glad när jag vaknade.
Nu ska jag dra mig till skolan och såhär ser jag ut idag:
Kofta-COS Blus-H&M Byxor-Weekday

LITE NYTT

Nu är första skoldagen år 2012 avklarad och det känns väl ungefär som vanligt.
Här har ni kort på lite kläder jag köpte under helgen. Jag är så himlahimla nöjd med den vita toppen.. även fast det är en 42:a. De mindre storlekarna var slut, men jag kände att now or never och den blev min!
1.COS  2.Indiska  3.H&M  4. H&M

120110

Oj.. jag hade helt glömt hur mycket jag hatar skolan. Det är mörkt ute nu och jag vill helst sova hela dagen.. MEN DET GÅR INTE! Nej, nu ska jag sluta vara så bitter. Här får ni en dagens.
Tröja- SH Byxor-Weekday Paljetthalsband-Hoofstore Ringar-H&M

+++

Jag vet inte om jag berättat för er att jag har bytt rum här hemma. Det är mycket större än mitt gamla, men har dock inget runt fönster. Nu i veckan satte vi upp en hylla som är hur fin som helst och jag har några av min finaste saker i den. Såhär ser det ut.

WANT

ohoh. Vilket kap va? Liknar en Céline litegrann. Nästan så min vill beställa hem den. Dock undrar jag vad det är för skillnad på den på bilden som kommer från Romwe och den som den här som ligger uppe på DennisM's webbshop. Dom är fina i alla fall.

RSS 2.0