ÄNNU EN..

Idag har jag hunnit med ett pass på gymmet, målat naglarna orangea och lite loppisshopping, och eftersom jag går runt i så ointressanta kläder får ni här gårdagens klädval. 
 
Jacka, SECOND HAND// Blus, COS// Jeans, WEEKDAY// Väska, ZARA// Sandaler, H&M

130712

Nu har jag äntligen fått träffa världens mest efterlängtade Matilda igen, vi hade inte setts på över en månad. Jag åker antagligen till hennes landställe nästa vecka, vilket ska bli supermysigt. Såhär såg jag ut idag: 
 
 
T-shirt, ACNE// Jeans, FILIPPA K// Sandaler, H&M

PETIT DÉJEUNER

Lite såhär såg min frukost ut idag. Den bestod av äppeljuice, ostmacka och müsli men extra gojibär och cocosflakes.

XIAO WEN

PERFEKTION. Jag är kär i hennes skor.

HATTHATTHATT

Åh, jag har hittat de perfekta hattarna som jag letat så länge efter nu. Skulle absolut beställa hem den om det inte var så att den kostade över 2000 kronor. Och den från Cheap Monday skulle jag också köpt, men det var förra årets kollektion som inte säljs längre. Så om någon vet vart man hittar något liknande till rimligt pris,
SNÄLLA KOMMENTERA VART!

NORTH OF THE TÄLJE

Idag var det sådär lagom kul väder, så vi passade på att åka in till "stan" på morgonen. Jag såg ut såhär:
T-shirt, WEEKDAY// Jacka, Second Hand// Jeans, LEE// Väska, ITALIEN// Skor, CONVERSE.
 

080712

Dagen har hittils spenderats med Kajsa och hennes vänner och familj på konfirmationslunch, men nu bär det vidare ut till landet där jag stannar några dagar. Förhoppningsvis blir det uppdatering även där ifrån! Såhär ser jag ut idag:
Blus, MANGO// Kjol, H&M// Väska, WHYRED// Skor, H&M// Jacka, Second Hand.

WATCH IT

Funderar på att köpa en riktigt enkel och använbar klocka som jag inte kommer ångra att jag köpte om ett år eller så (det brukar bli så med grejer jag köper). HÄr är några jag har spanat in.. vilken är snyggast?
1.Calvin Klein 2.Casio 3.Lambretta 4.Triwa 5.Lambretta 6.Swatch 7.Triwa 8.Calvin Klein

H&M ♥ MAISON MARTIN MARGIELA

Åh, tror knappast att jag är den enda som ser fram emot detta designersammarbete. Jag hoppas verkligen att kollektionen kommer likna MMM's Ready To Wear Fall 12 en aning, bara inte kläderna tar slut lika fort som Marni gjorde...
MAISON MARTIN MARGIELA, RTW FALL12

JE PORTE

Denna morgon startade jag med ett träningspass på gymmet, tredje dagen i rad jag hänger där faktiskt. Hurtigt värre. Såhär ser jag för resten ut idag:
Solglasögon, H&M// Blus, COS// Shorts, H&M// Väska, WHYRED// Boots, ROOKIN'.

NYTT

Både idag och igår fick en hel del kläder flytta in i min garderob, därför tänkte jag visa upp dom här:
Vit stickad tröja, ZARA// Limegrön blus, COS// Vit sidenblus, MANGO// Svart stickad klänning, MONKI// Silvriga byxor, H&M.

050612

Idag har jag: Tränat på gymmet, avklarat en liten del av min shoppinglista, lagat lax till middag och bara slappat. Jag har inte varit hemma på tre veckor nu, så en sån här lugn dag behövdes verkligen! Jag såg för övrigt ut såhär:
Tröjan köpte jag på ZARAs rea idag, shortsen är ett garderobsfynd och armbanden köpte jag i Italien!

ITALIEN

Här har ni lite bilder från min Italien-resa. Jag kan sammanfatta den med tre ord- Svettig, Efterlängtad och Fantastisk! Bilder på det jag köpte kommer också så småning om.

INTE VAR DET IGÅR...

Hej hörrni. Nu har jag (efter många om och men) bestämt mig för att bli en riktigt bloggerqueen med minst två inlägg om dagen. Och jag kommer inte sluta förns jag blivit den nya Kissie (skämt åsido). Så att ni klickar in här några gånger om dagen skulle inte skada. Hej så länge!

RSS 2.0