PREP

Med mammas boots, nytt läppstift från Other Stories, lösögonfransar och ett hårband från ZARA, taggar jag inför middag hos mig med bästa buddsen och sedan att dra vidare och fira in det nya året ordentligt!

2014 VILL JAG..

-Bli snällare
-Äta nyttigare
-Lära känna någon riktigt bra
 
-Åka till New York
-Gå på festival med maaassa kompisar
-Skaffa mig en bra bränna under sommaren
-Åka till Falserbo och Spanien med gamla tjejgänget
-Få långt hår
 
-Köpa ett par äkta skinnbyxor
 
-Yoga mer
-Gå på Kanye West konsert
 

291213NEWS

Måste säga att jag aldrig gillat mellandagsrea, men det här året har jag faktiskt lyckats hitta ganska klassiska grejer som jag vet att jag kommer använda länge, bland annat det nedanför! Imorgon ska jag träffa Maja och förhoppningsvis blir det ännu mer shopping :)))

Päls från H&M, tröjor från COS och väska från Zadig


LAST DAYSista dagen i skolan idag, så himlans skönt! ❤️

171213

 
Under morgonens klädpanik hittade jag dessa byxor i garderoben och kände att det var dags att använda dem på nytt! 

DAGEN

Nyss tryckt i mig en massa knäck och sitter nu i matkoma. Idag var en otroligt skön dag i skolan eftersom jag hade håltimme i fyra timmar efter gympan. Då passade jag på att äta lunch på Tokyo Diner (tipstipstips) med papi och sedan handla lite julklappar. Efter skolan hängde jag med Maja in till stan ett tag och nu är det snart dags för sängen, är så trött.
 
 
 
 
 

GONNA BE SO NICE

 

051213

 
Bjöd nyss hela familjen på morotskaka (socker- och smörfri såklart eftersom jag är nyttig fram till jullovet!) och är väldans mätt eftersom den blev amazeee. Imorgon har vi matteprov så egentligen borde jag sitta och plugga nu, men istället sitter jag här och kollar inspobilder... efter skolan ska jag träffa Emma, Hanna och Sofie och vara servetris med dem hela kvällen, vilket säkert blir svinkul.

LATELY

På den senaste tiden har jag haft fullt upp och inte hunnit slänga in ett enda inlägg, men ska försöka skriva lite oftare nu. Under tiden som jag inte bloggat har jag fått reda på att mitt nyår kommer bli grymt, skaffat gymkort på Sats, pluggat jääättemycket och kommit på vad jag ska önska mig i julklapp. Här har ni lite picssss
 

RSS 2.0