MAAAT

Banan, kesella, pumpafrön, torkade tranbär, kanel och en kopp chai-te på detta. Moooooooms


JAG VILL HA SOMMAR



FRIDAY

Här mina vänner har ni lite bilder från i fredags. Vi hade det så mysigt och soooperkuel och både filmen Ego och A la Crêpe på Katarina Bangatan är två tips från mig!
 
 

WISHLIST

Fick en kommentar där någon undrade ifall jag kunde göra en lista med saker som man kunde önska sig i födelsedagspresent vilket var perfekt eftersom jag fyller år rättså snart (eller ja, två månader..). Så here you go!
Iphoneskal från Marc By Marc J. Parfym i doften Mister Marvelous från Byredo. Plånbok från Acne. Nagellack i färgen Pèridot från Chanel. Vit blus från ZARA. Polaroidkamera från UrbanO. Kashmirtröja från Equipement. Och sist men inte minst, det jag kommer önska mig, ett rött armband från Balenciaga.
 
 

WANT


A LA CRÊPE

Kom nyss hem från balmöte i skolan och ska snart dra iväg igen. Jag, Rebecca, Emma, Hanna och Sallo ska nämligen äta middag på A la crêpe på söder och sedan gå på bio, supermöjs.


AFTERNOON

Gjorde nyss en galet god chailatte och nu ska jag försöka ägna mig åt lite fysik, sedan bär det (för den andra gången den här veckan) av till öppet hus, den här gången Kungsholmens. Idag körde jag förresten på fluff-tröjan igen, så möjsig.
 
Tröja, BIK BOK. Jeans, Weekday. Skor, Dr M.
 

ALEXA

 
Åh, asså om jag fick byta garderob och utséende med en person i hela världen skulle jag lätt välja Alexa Chung. PERFEKTION.

NEWS FROM LONDON

BH från VISCTORIAS SECRET, Röd tröja (den ser orange ut) från UNIQLO, DR MARTENS, PEPPERTSMITH
 

POUR LES GARCONS


GRÅTT

Kom hem från skolan för en stund sen och nu ska jag sätta mig och plugga, efter det ska jag et mes amies gå på Norras öppna hus. Så här ser jag ut idag: 
Tröja, COS. Jeans, Weekday. Armband, COS. och mössa från Stadium ←xDxD

INSP.


210113

Gutenmorgen, nu drar jag till skolan och idag ser jag ut såhär:
 
Tröja, COS. Byxor och skärp, Monki. Ringar, MBMJ och Weekday.

SÖNDAG

Imorse körde jag två pass på gymmet med Matilda, sen åkte vi hem och åt lunch och nu skulle jag egentligen ha pluggat, men jag orkar inteeeee. För övrigt bestämde jag mig i sista sekund för be mamma köpa ett par svarta Dr Martens nu när hon åker till London, wiho.

SBM

Nu till våren (eller ja, så småningom) känns en ny skinnjacka ganska behövligt. Tyvärr hann jag inte haffa den här jackan från MMM's samarbete med H&M, men jag tror att jag har hittat något som är nästan lika bra, nämligen denna skönhet från Style By Marina. Ja eller nej? 
 
 

TIPS

Jag ville så himla gärna testa nyheten Yollibbox (Frozen Youghurt som finns att köpa på ICA Maxi), men insåg att den innehöll spår av nötter som i mitt fall betyder oätligt. Så jag tog saken i mina egna händer och gjorde egen frozen youghurt genom att helt enkelt frysa youghurt (OMG fett logiskt) och sedan blanda det till lagom konsistens. Enligt mig, Rebecca och Sallo blev det succé, ni borde testa detta mina vänner! Och drick Fun light med limesmak till, ahmamhmhmah
 
 

SHOPPINGLISTA

Eftersom Mamma åker till London nu i veckan har jag passat på att skicka med henne en shoppinglista (med risk för att hon egentligen inte hinner shoppa över huvudtaget, men man kan ju alltid hoppas på något). Den ser ut lite så här:
 
1. Hänslebyxor från Topshop (Dock lite osäker på dessa, kanske aningen för crazyyyy)  2. Underkläder från VS  3. Dödskallesparbössa från UrbanO  4. Peppersmith med citronsmak  5. London BOY-sweatshirt
 

SÖDER

Hittils har dagen spenderats på gymmet och sedan åkte jag och Mamma in till Söder och gick i affärer, måste tipsa om en affär som heter Goodstore och ligger precis vid Nytorget (Urban Deli) där dom säljer massa hälsoprylar. Jag köpte någon slags Rawfood-brownie med hallonsmak som var galet god. Jag köpte även det här Iphonefodralet på Monki. Efter middagen ska jag Träffa Ribban och Sallo! ♥
 

& OTHER STORIES

Fick nyss reda på att H&M i vår kommer öppna en helt nytt dotterbolag som heter & Other Stories. Dom kommer sälja smink, skor, underkläder och accessoarer och butiken kommer ligga på Bibloteksgatan i den gamla Marc o Polo-affären. Så spännande!!!!
 
 
 

CHICKEN

Idag börjar vi 10.40 och slutar 13.10, NAAAAAJS. Dock ska balkommitén ha möte klockan 14, så kommer nog iväg från skolan i vanlig tid ändå. Idag har jag på mig min fjädertröja och känner mig som en svart och tjock kyckling, but aj law that feelin'.
 
 

LAMPA

Igår när pappa kom hem hade han med sig denna nya lampa till mitt rum. Den är så fin! Dock hade det inte suttit fel med en sån här.. om man bortser från priset förstås. 
 
 

100113

Just nu sitter jag med Rebecca och HABBAA (hanna) och tittar på PLL. Vi har bakat jätteäckliga kakor, men vi äter dom ändå hehehhe. Såhär ser jag ut idag:
 

BAL

Okej, nu är det såhär att jag verkligen skulle behöva er hjälp. Jag ska som de flesta andra som går i nian gå på bal i vår och kan inte riktigt bestämma mig för vilken klänning jag ska ha. Det lutar dock åt den svarta långklänningen längst ner eftersom jag vill ha något enkelt, men vilken tycker ni? 
 

NOIR

Idag klär jag mig i det här, nu måste jag bokstavligen springa till skolan!
Tröja, Second Hand. Kjol, H&M Armband, COS. Ring, MBMJ

LONDRES


Åhåhå längtar tillbaka, bilder i London från höstlovet. Dock går nästa resa inte hit, utan till Frankrike till min correspondante Lucia i Lyon! Längtar så gaaaalet mycket!

Q/A

 
Ida om ∞NEWZ∞Snygg skjorta, vart är den köpt?
 
Svar: Tack! På Weekday under rean, så det finns en risk att den är slut.
Hanna om +DETALJER+: var har du hittat den genomskinliga asken du har smycken i?
 
Svar: Köpte den i somras i en affär i Köpenhamn, dock kommer jag tyvärr inte ihåg vad affären heter.. heh
 
 
 

JULKLAPP

Första skoldagen på två veckor wopwop och nytt försämrat schema på det, dagen kunde bara blivit bättre.
Dock fick jag en försenad julklapp av Rebecca, och eftersom hon nyss kom hem från London var det en extra rolig present!

AEROPLANE

Dagen har spenderats på gymmet och hemma med massvis av läxor. Tog även en promenad och passade på att lyssna lite på dessa två klick klick, såååååå bra. and from now on some egopiczzzz
 

+DETALJER+

 
När min rum väl är städat är det inte så illa ändå..
 

SS13 B&W

Älskar färgerna.
 
Alexander Wang/ Celiné/ MMM/ Marc Jacobs/ Lanvin/ Viktor & Rolf
 
 
 
 

OCH LYCKAN ÄR GJORD..

Waaah. Åt nyss godaste äpplet i världshistorien! Sorten heter Fuji och är importerad från Kina, and I just laaaaaaw it.
 
 

NYÅRSLÖFTEN

♥Träna oftare
♥Inte äta godis, chips, läsk, snabbmat och annat onyttigt under så stor del av året som möjligt
♥Inte slösa pengar på onödiga saker
♥Lägga mer fokus på skolan
 
kall mi mäjnstrim lixom
 
 

RSS 2.0