NEW YEARS EVE

Okej, bloggarna har svämmat över av sådana här inlägg på senaste tiden och ni får stå ut med ännu ett till, here we go- Paljetter eller den lilla svarta för hela slanten enligt mig.
 
 

NEXT BUY

 
Detta blir lätt mitt nästa köp, från H&M.

FÖR LITE TID

Dålig uppdatering, ohjaa. Känner redan att allting är jättestressigt med skolan, kompisar, träning, jobbet och att hinna vara hemma emellanåt, så just nu är det bloggen som får ta smällen. 

Helgen har varit väldigt stressig och pretty kaos. Jag har mest flugit omkring från ställe till ställe hela helgen känns det som, och jag gillar det i och för sig, men det börjar som sagt bli för mycket. Det jag känner för nu är lov, fira jul tillsammans med släkten på älskade Lindö och bara ta det lugnt. Utan läxor, måsten och träning. 
Nu blev det ett ganska deppigt inlägg, men så får det för tusan bli ibland.
 
 
 
 

ISABEL M

Blev superglad när jag såg att den här tröjan fanns kvar idag när jag kom inspringande på ett proppfullt H&M, den kommer faktiskt från Isabel Marants barnkollektion, men jag gillar den verkligen. Perfekt för de dagar när man har brottom och bara hinner slänga på sig något snabbt. Köpte även en blus från damkollektionen, men den åker tillbaka imorgon eftersom jag inte var helt nöjd med den!
 
 
 

141113

/Blus, Massimo Dutti/ Pälsväst, Monroe/ Blå mockaväska, Ilse Jakobsen/ Jeans, Weekday/ Skor, köpta i Kina/
Vad jag har i Isabel Marant-påsen får ni se senare ikväll!

ÅRETS FÖRSTA JUL-FEELING

Fick nyss världens julkänsla och ett riktigt sug efter jul! Tänk att gå på julmarknad i snön med ljus och julpynt överallt och att stå och göra knäck några dagar innan julafton med julmusik i bakgrunden. Dock är det en hel månad kvar tills det äntligen är dags för julafton och allt som hör det till, kommer längta ihjäl mig! Har tänkt att i år, precis när vi fått jullov ha ett stort julfika för alla kompisar, skulle vara då mysigt.
 
 
 

WEDNESDAY

 
Jacka- Mango, Byxor- La Redoute, Boots- Rookin'

NEW

 
Mamma kom nyss in i mitt rum med en liten present. Det var ett jättefint svart armband med strutsfjädrar. Blev så glad! Tänk till en helsvart outfit både till vardag och fest, gonna be so niceee.

PREPPY

PREPPY
 
PREPPY by oliviah
 
Eftersom jag är bjuden på brunch med temat "Preppy"/ Gossip Girl hos Rebecca om någon vecka har jag redan börjat kolla inspo. Måste säga att detta verkligen är det perfekta temat till en brunch, så cred till dig Ribban!
 
 
 

WEEKEND

Denna helg har varit superbra, men väldigt stressig.
I fredags efter skolan mötte jag och Rebecca upp gamla gänget+ Clara och satte oss på ett fik en stund, och på kvällen blev det najs häng hemma hos Sallo. Dagen efter jobbade jag på Majito vilket var ännu roligare den här gången eftersom jättemånga kom och hälsade på! Kerstin stannade kvar till stängningen och vi åkte sedan hem till Hanna där hela Jarlagänget åt middag och hade en riktigt mysig chillkväll. Idag åt familjen lunch på Wagamama eftersom min lillbror fyllde år idag och resten av dagen har jag pluggat, usch. Här kommer lite bilder från igår kväll lånade av Hanna!
 
 
 

SVAR PÅ TAL

Hur fick du jobbet på Majito? 
SVAR: Jag lämnade in mitt CV på en antal olika caféer och som tur var hörde just det stället jag helst ville jobba på av sig först, det vill säga Majito!

Vart hittar man en portable charger? 
SVAR: Just den i inlägget har jag tyvärr ingen aning om vart man kan hitta, men vet att Siba säljer dem och sen kan du ju alltid kolla runt på nätet och säkert hitta en billigare. 
 
Berätta om vad du tyckte om Eyeko-mascaran!
SVAR: Måste tyvärr säga att jag blev lite besviken, dock kan det bero på att jag fastnat vid min favoritmascara från Make Up Store!
 
 

WISHLIST 2.0

När jag väl hade publicerat önskelistan inför jul kom jag på en hel drös med grejer som jag/man kan önska sig och inte hade med i något kollage, därför kommer här ett wishlistinlägg 2.0!
 
 
Paljettbyxor från Isabel Marant för H&M (som släpps om exakt 1 vecka!), Läppstift i färgen Nude Lamé från Other Stories, Lip balm i smaken Honeysuckle, Zebranecessär från MBMJ, Portable charger i fint mönster och såklart en guldig Iphone 5s
 
 

THURSDAY

Idag hade jag lååång sovmorgon vilket var otroligt skönt! Dagen i skolan var även kort och efteråt var jag på möte på Majito som gick superbra. Det har alltså varit en hyffsad dag, och imorgon är det fredag och helg!
 
 

DAILY INSP

 

SOME PICS 2.0

 
 
 
 

DAGEN

Kom nyss hem från ett ganska slappt yogapass, så ska strax ta en dusch. Idag är sista dagen på lovet vilket betyder pluggkväll. Dock passade jag på att svänga förbi ICA på vägen hem och köpa lite godis för att liva upp det hela lite, men det här är sista dagen med godis på länge. Nästa vecka blir det nämligen detox igen och efter det har jag bestämt mig för att vara nyttig fram till jul. Någon som är med mig? 
 
 

ÖNSKEINLÄGG: WISHLIST

Fick önskemål om att skriva en lista på saker jag/ man kan önska sig i julklapp, och självklart kan jag göra det!
 
WISHLIST MAKEUP
 
by oliviahenriksson 
 En sak som jag kommer önska mig i år är nytt smink, något som alltid behövs och är kul att få! Mina favoriter är MAC's concealer och cream rouge, Urban Decay's Naked Palette, Make up stores mascara och borstar, Ciatés nagellack och såklart Bare Minerals puder och bronzing powder.
 
WISHLIST: FAVS
 
by oliviahenriksson 
Självklart har jag kollat ut lite favoriter när det gäller kläder, accessoarer, skor och parfymer som jag verkligen vill ha och kommer önska mig. Detta måste ju dock inte ha med något i klädväg att göra utan kan istället vara en ny dator eller liknande, men mitt tips är att önska er jeansen ni kollat på länge, en klocka, ett par nya solglasögon eller en lite finare väska som ni vet att ni kommer använda länge.
 
 
 
 
WISHLIST: MAGAZINES
 
by oliviahenriksson
Sen kan man ju alltid önska sig en prenumation på någon tidning som man gillar. I mitt fall skulle det nog bli Elle, Bazar eller Vouge eftersom de tidningarna, enligt mig, är de som innehåller mest inspiration. 
 
Och om inget av detta skulle kännas på tapeten skulle jag tipsa om att önska sig antingen pengar- vilket alltid är en bra present, en resa för dig och din bästa kompis/ en av dina föräldrar eller ett presentkort på någon av dina favoritaffärer.
 
 

NY PEPEEEE

 

2 BIG TIME WANTIES

 
Två saker som jag länge velat har och verkligen överväger att köpa- ett par svarta, runda Prada-glasögon och ett rött balenciaga armband med guldiga nitar (som skulle vara så fint till min nya jacka!). Hmmm.... kanske något att önska sig i julklapp!

FRIDAY

 
Idag vid lunchtid åkte jag och Marc in för att möta Mamma och gå till den nya Renée Voltaire-restaurangen i PUB som jag velat testa jättelänge! Jag valde en sallad med halloumi som var supergod. Nu ska jag så småningom börja fixa i ordning mig för att äta middag på favoritstället (Wagamama) med gamla järngänget och sedan blir det party! 

RSS 2.0