AFTERNOON TEA

I söndags var jag, resten av jarlaplangänget och en del andra mysiga tjejer bjudna på Afternoon Tea hos Fredrika. Allt var så fint fixat och hennes mormors våning var perfekt för det här tillfället, tack så jättemycket Freddie. ♥
 
Hanna och Marielle
Clara och jag
Kertsin och Linn
Paula och Rebecca (aka likisarna)
macaroons, oreocupcakes, scones, banankaka, vaniljmuffins.....
Jag och Maja
Lisa, Freddie, Madde och Hanna

NY PÄPÄ

 
 
 

SKO-BLOPPIS

Okej, kör en liten mini-bloppis på skor nu! Priserna kan diskuteras med mig på antingen kik (Oliviahen) eller över mail ([email protected])!
Dr Martens i storlek 38.5/39, 700:-
 
 
 
Benvita Converse i storlek 5 1/2/ 38, 200:-
 
 
Skor i skinnimmitation i storlek 39 från H&M, 70:-
 
 
Svarta lackade skor i storlek 39 från H&M, 60:-. Bruna skinnloafers i storlek 39 från ZARA, 100:-

SO VERY HAPPY

Förstår inte varför, men jag är bara så himla glad just nu. Älskar när man har den känslan utan att den försvinner efter några minuter, när allt bara rullar på ni vet. :)))))
 
At the moment är jag hemma, men ska snart in till stan och träffa gamla järngänget på Wagamama. Efter det är planerna lite oklara, men vi lär säkerligen hitta på något kul och till sist blir det sleepover hos Rebecca!

NYKLIPPT

Inte så mycket kortare, men känns 1000 gånger fräschare än innan!

GÅRDAGEN

Övre bilden från Hannas blogg.
 
Igår efter skolan satte jag, Hanna och Karin oss på Fresco för mys-fika. Eftersom Karin behövde dra ganska snabbt satt Hanna och jag kvar och pratade i säkert tre timmar till, really like that girl. På kvällen hamnade vi, Rebecca och ett gäng andra på en fest på Kungsholmen. Efteråt drog vi hem till Hanna igen och åt klubbor och lyssnade på musik vilket var supermöjs.

FRIDAY





BABEL DELI

 
Här har ni lite biler från idag! Efter skolan bestämde några av oss tjejer i klassen för att dra en fika och snacka igenom allt som hände på insparken. Eftersom vi inte visste vart vi skulle gå hamnade vi på Babel Deli som ligger jättenära skolan, SÅ fint café!
 
Svar till dig som undrade: Jag heter Oliviahen på instagram!
 

INZP

 
 
 
 

INSPARKEN

Love you guys ♥

TISDAG

Halsduk- COS, Jeans och tröja- Weekday, Kappa- ZARA
 
Idag efter skolan drog jag, Leslie och Tyra hem till Sigird en snabbis och nu ska jag snart plugga litegranna, få i mig någon slags middag och sedan åka hem till Hedda på Lidingö med VRG-gänget för att förbereda oss inför insparken. Gonna be so much fun!!!
 

X2

 
Kickar igång ännu en vecka med en 7dagars detox, veryvery nice. Funderar faktiskt på att go green och bli vego.
 
Btw! Till dig som frågade: Jag var hemma hos Teo Mendel och drog väl dit runt tolv/ halv ett ungefär. :)

MORE PICS

Har inte lyckats få tag i några kamerabilder än, men här har ni några mysiga mobilbilder som jag tror Clara, Andrea och Hanna tog i alla fall!

NEW

 
 ∞ Flätad,svart halsduk från COS ∞

220913

Kappa- Massimo Dutti, Jeans- Lee, Clutch- WHYRED, boots- Rookin'
 
Följde med mamma och Marc en snabbis till stan idag och fick med mig en superfin halsduk från COS som jag gått och längtat efter (bild kommer så småning om)! 

YESTERDAY

Gårdagens Whiteparty var veeery nice. Hanna hade fixat hur fint som helst med snittar, drinkar och röda lampor i hela lägenheten! Lite senare när alla började dra vidare fortsatte jag hem till Teo där det var Norra/Jarlaplan-häng vilket också var supermysigt. Ska försöka få tag i lite fler och lite bättre bilder så småning om!

QQQQ

 
Har en liten fundering på gång här.. är det någon av er läsare som skulle vara intresserad av att köpa ett par svarta Doctor Martens i storlek 38/39 som endast använts 5-6 gånger? Hur mycket skulle dom få kosta i så fall? Really need answers guys!

DAGENS

Kappa- ZARA, Blus- Other Stories, Jeans- Weekday, Väska- Mammas

ATM



On my way to school med detta i öronen.

180913

Första skoldagen på den här veckan avklarad, och imorgon väntar sovmorgon till halv tolv, naizzz. Här kommer en dagens: 
Stickad tröja- Acne, Shorts/Kjol- ZARA



WHITE PARTY

TOPSHOP // H&M // ZARA // ISABEL MARANT
 
Lite inspo inför lördag, måste köpa en klänning!!!!!

GRANOLA

 
Det blev mycket matinlägg här nu, men det här var så gott! Färsk mango, turkisk youghurt och så klart, den hemmagjorda ganolan. Här har ni receptet:
 
  • 1 dl naturella nötter/ pumpakärnor
  • 5 dl havregryn
  • 1 dl dinkelflingor
  • 1 msk honung
  • 1 tsk kokosolja
  • 1 dl konc. äppeljuice
  • 1 dl linfrön
Sedan är det bara att blanda ihop allting och sätta in det i ugnen i ca. 20 minuter på 175°C!
 
 

HEALTHY




Har bestämt mig för att påbörja en av mina nyttigare perioder nu! På senaste tiden har jag ätit så galet mycket onyttigt vilket kan vara gott ibland, men nu räcker det på ett tag. Ska dock inte överdriva det hela så det blir som under min träningsperiod förra året då jag inte åt någonting som innehöll socker på säkert tre månader, men chips, sötsaker, läsk och riktig junkfood ska nog gå att undvika ändå!

PLUGG

At the moment sitter jag, Sixten och William hemma hos William och pluggar, vi har studiegdag idag vilket är very nice. Ikväll har jag träning och efter det lär jag nog hitta på nåt eftersom vi har studiedag imorgon också (wooho).

BLACK N' RED

RED N' BLACK
 
Nagellack- Bobbi Brown, Jacka- Mango, Väska- Givenchy, Armband- Balenciaga, Boots- Acne
 
Några saker jag verkligen fastnat för just nu är rött skinn i alla dess former, svart calf/ ponyhair och blandningen av mocka och skinn. So damn nice.

BRUNCH

 
Åhh, detta var det mysigaste på länge! Nu har alla förutom Lisa, jag, Rebecca och såklart Hanna som bor här åkt hem. Hanna och Rebecca hade fixat superfint när vi kom med american pancakes, massor av bär, baugette med pålägg och massa annat gott. Det var precis vad alla behövde efter en sen kväll! Kan inte beskriva hur mycket jag gillar mitt gäng. ♥

140913

Så skönt att kunna gå runt i shorts och T-shirt i mitten av september! 
Nya tishan- COS, Solglasögon- Ray Ban, Shorts och leopardkappa- ZARA

SATURDAY

 
Idag har varit en superskön dag! Började med att baka brownies som jag ska ta med mig till morgondagens brunch. Sedan träffade jag Hanna, Andrea, Astrid och Rebecca och vi åkte in till stan och tog en fika
och letade insparks-kläder, vi hann även träffa William en snabbis. Nu kom jag nyss hem och försöker bestämma mig för hur jag ska göra ikväll, lutar åt fest hemma i Bromma, men vi får se!

★BIRTDAY DRINK★

 
Igår var hemma hos Kerran som hade drink med tema "färgglatt"! Det var så bra fixat och alla var verkligen jättefina. När folk började droppa av kom Emma och hämtade upp mig, och vi två åkte sen
vidare till Joel, vilket var supermysigt det med!
Grattis igen och tusen tack för igår Kerstin, love you. ♥

CRAZYYYY

Har haft ett sötsug efter något hembakat hela veckan nu, och eftersom jag ska på brunch på söndag (som ska bli sååå mysig) tänkte jag ta med mig något dit. Frågan är bara vad, cakepops, caramel/cookie dough brownies eller macarons?
 
 

NEW BASICS

 
 

T-shirt- COS, Kjol- & Other Stories
Haha, och jag som skulle börja spara nu! Dock var dessa två något som jag verkligen behövde och dom kommer användas vääääldigt mycket. 

DAGENS



Kappa och skjorta- ZARA, Jeans- Lee, Clutch- WHYRED, Datorfodral- MBMJ och så lite nya basic-grejer i påsarna som ni får se snart!

TIPS

 
 
Alltså, banapannkakor kan ju vara det godaste som finns! Här har ni det receptet som jag använder (1 portion):
 
  • 1 banan
  • 1 ägg
  • 1 msk valfritt mjöl/ havregryn
  • 1 msk kesella
  • 1 tsk agavesirap (kan bytas ut mot honung)
 
Stek i kokos/ rapsolja och servera med bär, honung och lite vaniljsocker!

SVAR

Var kommmer Emmas klocka ifrån?
 
SVAR: Från Michael Kors! Så du hittar den på NK och på andra varuhus och affärer som säljer deras klockor!
 
 
 
 
 

HAPPY B-DAY

Kom nyss hem från ett jättemysigt fölsisfika hos bästa Emma! Blev extra glad när jag och Rebecca anlände och fick syn på hennes välkända citronkaka, helt amazeeee. Grattis igen kompis.♥

100913

Stickad tröja- COS, Kjol- ZARA, Stövlar- Köpta i Kina, Väska- &Other Stories.
 
Leslie är nu offeciellt min nya outfit-fotograf! 

090913

Blus- WHYRED, Jeans- Cheap Monday, Boots- Rookin', Clutch- WHYRED, Datorfodral- MBMJ

INZP

 
 

JUST NU

Sitter just nu hemma och Matilda med Mikaela och "pluggar", rättså cozy faktiskt. Ikväll ska jag äntligen se Känn Ingen Sorg på bio med Leslie, Tyra och Sigrid, efter det äter vi middag någonstans och sen ska jag nog träffa gamla girlsen. 

FML

 
Okej, såhär ligger det till. Jag har taggat brommafest med både gamla bromma-järngänget och nya vrg-gänget hela veckan. Många skulle dit, festen hade tema och jag köpte en ny klänning, men såklart skulle något hindra mig från att gå dit.
Jag, Kerstin och Paula var på ICA tidigare idag och handlade för att vi skulle äta middag hos Kerstin innan festen, och det fanns smakprover i affären, och såklart tänkte jag "Varför inte!?" och inser sedan att just den biten som jag tog innehöll nötter (vilket jag är dödligt allergisk mot). Så efter att jag förstod vad jag hade gjort, sprang jag, jätteorolig, hem till Kerstin för att hämta min medecin som jag annars alltid bär med mig, för att sedan springa vidare hem till mamma och pappa som i värsta fall skulle behöva hjälpa mig. När pappa sedan ringde vårdcentralen erbjöd dom sig att skicka ambulans, men eftersom jag fortfarande kände mig hyffsat bra sa vi att det inte behövdes. Dom sa även att jag behövde uppsyn under hela natten, så nu väntar en kväll och natt hemma där mamma går in och kollar att jag inte svullnat upp till en boll en gång i timmen. 
Det värsta med detta är att jag inte fått någon reaktion än, och inte heller vet om jag kommer få någon. Därför känns det som jag ligger hemma helt i onödan och missar allt kul. 
Dock var mamma nere och köpte Phish food till mig för en timme sedan, vilket i alla fall hjälper lite grann (sket i detoxen ikväll). 
 
 

DETOX

Den här veckan testar jag detox och hittills är det verkligen något jag kan rekomendera! Det går ut på att bara äta vegansk kost (bortsett från ost), inget kaffe, inga snabba kolhydrater, inget socker och inga sötningsämnen. Det har en renande effekt på kroppen och man känner sig mycket piggare! Hittils har en del av mina middagar sett ut såhär: 
 
 
Wokade grönsaker med quinoa och sesamstekt tofu
 
Kikärtsbiffar med vattenmelon och fetasallad, guacamole, vitkålssallad och quinoa
Rödbets och chevré-sallad med vitkål, quinoa och hummus
 

CAFÉ NERO

Sitter just nu på Café Nero med Leslie, Tyra och Sigrid, killarna drog nyss! Så cozy med klassfika. 😍😍


THE DRESS

&Other Stories
..och såhär ser den ut! Väldigt, väldigt enkel, men det är så jag vill ha den. Detta kommer jag matcha med boots/ nitade converse och en svart väska på fredag för att hålla mig lite till temat (-Svart, skinn och nitar).

HÖSTLOVET

Fick för några dagar sedan reda på att vi ska till Barca på höslovet! Det kommer bli sååååå bra eftersom vi åker med Kajsas familj också, wohohoohohohr
 
 

030913

Blus- &Other Stories, Jeans- Jbrand, Armband- Sophie by SopiheKappa- ZARA och i påsen en ny klänning från &Other Stories!

SOME PICS

 
Lite bilder från idag. Var i skolan som vanligt och ute under rasten med klasstjejorna som är så gosiga. När jag hade slutat träffade jag gamla järngänget och drog in till stan och för att shoppa klänningar inför fredag!
Ska bli så kul!

SÅ FINA

 
 
 

020913

Väska och kjol- ZARA, Jacka- Forever 21, Tisha- Weekday och Converse.
 

VERYVERY BIG WANTIE

Denna väska från Pour la Victoire är det jag, för tillfället, går och drömmer om på dagarna. GE MIG. 

DAGENS

 
Solglasögon- Ray Ban,Tröja- MK, Jeans- Lee, Boots- Rookin', Clutch- WHYRED

NEW IN

Stickad tröja- Acne
Skort (Kjolshorts)- ZARA
Det blev en riktig shoppingdag med Matilda idag, väryväry nice.

RSS 2.0