DAILY



CUPCAKES

Min dag har bestått av Gossip Girl och cupcakes, ganska bra kombo när man är sjuk ändå.. hoppas jag blir frisk till nyår bara!
 

Denna tröja tittade jag på redan under höstlovet när jag var i London, så jag blev superglad när jag hittade den på rea igår! Den kommer från COS, and aj löv it.
 

HATAR DET HÄR


∞∞∞

Some pics from todäääj. Jag, Emma, Hanna och Rebbi spenderade dagen i stan med långlunch på Vapiano. Det blev även att köp på COS som jag visar upp så småning om, så himla nöjd. Ikväll kommer dom antagligen hem till mig och det blir supermöjsigt, law those görls.♥

271212

idag blir det en till dag i stan avec mes amies. Har på mig den nya blusen och skulle egentligen haft mina svarta favvojeans, men dom sprack. fock it. 
 

∞NEWZ∞

∞∞∞

ALEXANDER WANG

Nu efter jul när jag fått lite extra klirr i kassan är jag väldigt inne på att köpa en lite dyrare väska, och jag tror att jag hittat den rätta nu. Den kommer från Alexander Wang, men säljs inte i butik längre, utan jag hittade denna på en auktionssida. mahh, ja eller nej? 
 
 
Ena sidan är i mocka och andrai skinn!♥

MIHIHIHIHI

åhhhhhh, kan inte beskriva min lycka just nu. Numera boggar jag inte från någon halvkass packard bell, utan från en sprialns ny macbook air vilket känns suuuuuper!! 
 
 Vad har ni fått i julklapp? ♥
 

X-MAS

God Jul all my dear readers (Inte för ni är så många, men men.. )!
Jag kom nyss hem från Berns med familjen där vi åt lunch och snart kommer släkten hit och dricker glögg, cozycozy. Så här ser jag ut idag:
Klänning från COS och skor från Weekday

WORKIN' SO HARD

Just nu befinner jag och Sallo oss på EM möbler och delar ut pepparkakor och glögg, men det är ingen som vill ha, så vi ligger mest i sofforna och chillerillar. Fett najs jobb jaoooo, för övrigt tänker jag aldrig mer äta pepparkakor. Jag har ätit 1000000 stycken och känner att dom är på väg upp..... najs jobb jaoooo


DAN FÖRE DAN FÖRE DAN..

Två dagar kvar och kan inte säga att jag har fått några riktiga julkänslor än, men det kommer förhoppningsvis. Imorse jobbade jag två timmar, sedan åkte jag med familjen in till stan och gick på musikal. Nu väntar jag på att chokladtryfflarna ska svalna, mahahha gonna get soooooo fat.
 

FAVVOS

Eftersom jag inte riktigt kommer hinna blogga idag, tänkte jag länka er vidare till några av mina favoritbloggar som jag gjort ett litet inlägg om: 

Emma Elwin
Hon är nog den som toppar listan. Snygga klädval och dessutom är hon dödligt snygg hon med.
 
Carolines Mode/ STHLM streetsyle
 Vad folk går omkring i på stan är det som ger mig mest inspiration i klädväg, om ni känner som jag borde ni kolla in här.
 
Columbine Smille
No wordssss, önskar att jag hade hennes garderob!
 
Tommy Ton
En tumblr som jag älskarälskarälskar och som ingen mindre än fotografen Tommy Ton ligger bakom, om ni gillar dessa bilder kan jag ju tipsa er om Jak&Jil också.
 
Elin Kling
En riktig klassiker. Måste säga att Elin Kling är min största förebild inom mode.

MAHAHHA

Jag vill ha sommar.. NUUUU! Har gått i genom mitt bildarkiv från i somras och skulle kunna fylla en bok med saker som gör att sommaren är bättre än vintern. Till exempel att man är brun åhåhåh.
 
 
 
 
animation maker free

AVSLUTNING

Wihihi, om en timme är det avslutning i aulan och om exakt tre timmar har jag jullov! Såhär ser jag ut idag:

Skjorta-ZARA Vaxade jeans-La Redoute och såklart bootsen från Rookin.


NYÅR

Har lite smått panik över både vad jag ska göra och vad jag ska ha på mig på nyår, jag är säker på att jag vill ha något svart och denna från Givenchy skulle ju verkligen sitta fint..

191212

Idag slutar vi vid lunch! yäsyäsyäs Efter det ska jag och Emma byta julklappar och sen ska jag vara barnvakt. Här har ni dagens.
Jeans-Pull & Bear T-shirt och skärp-H&M

RIBBAN

Rebecca, aka Ribban, Bakalele, Rebbi.. (listan är lång, men som man säger kärt barn har många namn), har äntligen tagit sig i kragen och börjat blogga igen. På hennes blogg får ni läsa om hennes fabulösa liv och hon delar även med sig av några outfits då och då. KLICKA HÄR
Rebecca till vänster

LEO

Idag ser jag ut såhär, inte svartvitt för en gångs skull!

Kofta-H&M Byxor-Monki

DEAR SANTA..

Kanske är det lite i sista laget, men här mina vänner har ni min för önskelista denna jul:
 
 
1.Glittrigt OPI nagellack i färgen daylights/ 2.Neongult datorfodral från Marc Jacobs/ 3.Sweatshirt från Weekday/ 4.Iphoneskal från The Case Factory/ 5.Mössa från Monki/ 6.Klocka från Calvin Klein/ 7.Armband från COS/ 8.Macbook Air/ 9.D&Gparfym nummer 6, l'amoureux

171211

Såhär ser jag ut idag! Svart och vitt som vanligt hehehehe.

Skjorta, ZARA/ Jacka, H&M/ Jeans, Acne/ Boots, Rookin


DIMANCHE

Startade dagen på gymmet med två olika pass. Sedan följde jag med pappa en snabbis och köpte lite julklappar som jag inte hann med igår. Nu sitter jag hemma och funderar på att rensa garderoben, hmmhmmmhmm. Dock ska jag äta upp min messsmörsmacka (hoho kul ord) och lyssna klart på låten där nere först.

KÅZY

Idag har jag och Matilda yrat omkring i stan och julklappsshoppat, hittade även en jättefin skjorta på affären SOLO (kommer inte ihåg vad märket hette), men det blev inget köp. Så nu sitter jag och slår in juleklapperna och efter middagen tror jag minsann att jag ska våldgästa Matilda igen.


CAMO

 
 
/Tröja, Pull&Bear/ Jeans, Cheap Monday/ Väska, WHYRED/ Silverarmband, Italien/
 
En dagens sådär till halv åtta snåret. Snart ska jag träffa hanniz och rebbiz och vi får se vart kvällen tar oss...  

SWEAT

åhhåh, har en liten crush på sweatshirts just nu. Dom är så snygga +att min skola är ungefär lika kall som en iglo, vilket göra att man bara vill ha varma och långärmade tröjor på sig, typ som dom här:
 
/COS, Weekday, Jil Sander, Monki, Kenzo, MBMJ/

♥HK♥

Åhhh, vi hade världens mysigaste HK-lektion idag. Alla bakade olika saker och med lite julmusik i bakgrunden, levande ljus på bordet och lite glögg blev det plötsligt ett stort julfika med resten av klassen! heheh 
 

LEDERHOSEN

Idag satte jag på mig mina skinnbyxor som jag fick av emma för första gången, lagom till lucia sådär. Nu ska jag gå till skolan (med risk för att bli utskrattad). poss
 
Tröja, ZARA. Skor, Rookin
 
 
 

121212

Hellooooo
 
Nu har jag efter många om och men sprakat igång det här med att blogga igen, och jullovet börjar ju om en vecka vilket betyder att det blir uppdatering på hög nivå! Hoppas på många läsare och kommentarer nu! 
 
♥London♥

RSS 2.0