2 NEWS

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, vilket har varit skönt eftersom jag kom hem från Barcelona igår. Startade i alla fall dagen med en lång promenad och efter lunch åkte jag in till stan för att svänga förbi skolan och hämta lite grejer och sedan åka vidare till Monroe, där jag köpte en efterlängtad pälsväst som jag kommer kunna ha över min nya mockajacka som jag köpte i Barca. Efter middagen blir det Halloweenpraty med gamla brommapeepsen vilket kommer bli supernaizz!
 
 
 
 

SOME PICS

 

BOKAT!!!

 
TAGGAAAAAAA
 

INSPO

 
 
 
 

VILL HA/ BEHÖVER/ SNART MITT

 
Har redan börjat kolla lite smått på de spanska affärernas online-sidor. En sak jag bestämt mig för är att gå lös på ZARA eftersom det alltid är så sjukt billigt där i Espana. Sen kan jag ju bara tillägga en sak, jag är åter tillbaka i min svarta period när det gäller kläder.

DAILY

Haha, Hanna la på ett filter som man så blev brun som en pepparkaka på de här bilderna.
 
Sista plugg-sessionen på länge (eller ja.. på en vecka i alla fall) ägde rum idag. Jag, Leslie, Kerstin, Maja och Otto satt kvar och pluggade i skolan till klockan halv sju. Nu ska jag fortsätta lite till och förhoppningsvis går provet bra imorgon. Efter det är jag i princip fri!
Förresten! Fick ett väldigt bra sms idag om att jag ska på anställningsintervju på Majito på onsdag, blev superglad!
 
 
 

HALLOWEEN-WANTIES

Mask och tights från Asos, nagellack från Chanel, body från My Warderobe och handskar från Nelly
 
Eftersom vi har så kallad "Jarloween" (Jarlaplan+Halloween) på fredag är det dags att börja tänka på utklädnad. Funderar på att vara svart katt eftersom jag redan har en mask till det, något i stilen nedanför skulle vara perfekt!

6 DAGAR KVAR

Längtar som sjukt mycket efter höstlov nu, ska bli så skönt med lite värme, shopping och att bara få ta en break från skolan. 

GÅRDAGEN

 
Igår kväll mötte jag upp Emma, och vi två åkte senare vidare till Hanna för att möta upp henne, Freddie och Rebecca. Där fixade vi i ordning oss med satsiga sminkningar och utklädnad och åkte sedan till en halloweenfest på Lidingö där vi var några av de få utklädda.. dock hade ingen av oss så kul så vi åkte hem rätt tidigt, men superkul att hänga med tjejorna anyways.

MAJITO

 
Åhh, är så glad just nu! Imorse klockan sju fick jag ett sms med frågan "Vill du komma in och jobbsa hos oss idag?". Och det var inte vilket ställe som helst, utan på Majito & Co., en frozen youghurt-bar här i Stockholm som, för mig, verkligen är drömjobbet! Det var extra kul eftersom en annan tjej också hade sin första dag där så vi kunde vara nybörjare tillsammans. Så nu vet ni vart ni förhoppningsvis kommer hitta mig på lördagarna framöver! 

TGIF

Hallon och vaniljsmoothie och citronyoughurt med paulùns granola. 
 
Älskar fredagsmorgnar eftersom jag har sovmorgon till klockan 12. Därför startar jag dagen med en lång frukost och tyvärr lite plugg. Ha en bra fredag! ♥

SO MUCH PLUGG

Ledsen att uppdateringen inte varit på topp de senaste dagarna, men nästa vecka väntar ett stort prov och ett ännu större läxförhör vilket jag måste prioritera först nu! 

Den här veckan har gått så sjukt snabbt! Igår satt ett gäng kvar och pluggade i skolan, sedan åt vi middag tillsammans och åkte efteråt till Östermalms IP för att heja på Jarlaplans fotbollslag! Extra kul efterom dom vann. Imorgon är det äntligen fredag (wohoo) och på kvällen blir det häng hemma hos Sigrid och sen får vi se.
 
 

NYLACKAT

 
 
Oil slick, från Ciaté
 
Det här nagellacket är min favorit just nu, älskar färgen eftersom den är metallic och skiftar i grönt och koppar, jättefint till hösten! Köpte det på Sephora i Köpenhamn, men tror att dessa går att köpa på både Åhléns och Sephora här i Stockholm också!

PÄLSJACKA

 
 
Ska sluta tjata om detta nu, men har äntligen hittat ett märke som säljer suprfina faux fur-jackets. Ni hittar dom både här och här.

ESPANA

 
Saknar det här hänget lite granna, och vill så gärna göra om den här resan nästa år igen!

DAILY

 
 
 
  
 
 
 
 

SUNDAY

 
Denna helg var varit den segaste, men ändå mysigaste på länge. I fredags blev det nattbio med en del av jarlagänget och igår hade jag och Kerstin matcher hela dagen och kvällen och bestämde oss sedan för att köra på en myskväll hos moi. Nu kom jag nyss hem från stan och fick med mig det ni ser ovanför hem. Har hört massa bra om den mascaran, förhoppningsvis blir det en ny favvo. 

FREDAG

Just nu sitter jag, Clara, Hanna, Maja och Rebecca och dricker smoothies på Café Neu, perfekt sätt att börja fredagskvällen på! Vi hade som sagt Suit up-friday idag och det var så kul att alla verkligen hade satsat. Bilder komemr så småning om! Peace.

SUIT UP

 
Imorgon är det dags att klä upp sig lite extra eftersom vi har Suit up-friday på skolan. Gillar verkligen tema-dagar och fester med utklädning, ska bli så kul! Dock ska jag nog köra ganska basic och ha på mig en svart klänning och en svart kavaj. Som här övanför ungefär!

ATM

Kom nyss hem från stan där jag sökt jobb på X antal olika caféer. I vissa fall verkade det rätt lovande faktiskt! Fick även med mig en ny väska från Carin Wester hem, blev så glad när jag hittade den eftersom jag just nu har en riktig crush på svart päls!
 
 
 

AUTUMN

 
AUTUMN
 
by oliviahenriksson

GOTTIIII

 
 

081013

Bomberjacka- H&M, Blus- COS, Jeans- Jbrand, Tygväska- &Other Stories och Converse.

KIND OF MISS THIS

Sicilien 2013

SAKER JAG VILL/MÅSTE/SKA HA

1. En svart/ leopardmönstrad jacka i pälsimmitation
 
 
 
  
2. En stor väska där jag får plats med dator (skulle inte skada om den kom från Goyard/ Malene Birger/ Marni)
 
 
3. Ett par svarta chelsea-boots som jag kan använda under hösten, vintern och våren.
 
 
 
 
 
 
 

DAILY

Jeans- Weekday, Tröja- ZARA, Poncho- Massimo Dutti
 
Kom nyss hem från skolan och förbereder mig för matteplugg med lite av Paulùns (GALET GODA) granola, som ni förövrigt måste testa om ni inte har gjort det!

WEEKEND

 
 
I fredags firade vi kanelbullens dag hemma hos Rebecca genom att slå på stort och ha bullbak hela gänget. Precis innan hade vi varit i Hagaparken och träffade ingen mindre än Prins Daniel och Estelle! Jag, Hanna och Rebecca mötte även upp lite andra jarlabrudar och spontanfikade på kvällen. Igår drog vi, ungefär samma gäng till en fest på Lidingö. Jag och Hanna sov hos Rebecca efteråt och mjukstartade imorse med en supergod brunch. Pretty nice weekend helt enkelt!
 
 
 
 

JA ELLER NEJ?



Barbour
Borde jag beställa hem dom här skorna eller inte? HJÄLP

GAAAAHHHH

Kan inte bli en bättre kombo, lyssna, lyssna, lyssna!!!!!
 
 

SATURNUS

Tyra, Leslie och Julia
Axel, Teodore och Sixten
Emma, Sigrid, jag, Tyra och Leslie
 
Eftersom vi slutade hyffsat tidigt idag, drog vi, ett helt gäng till Saturnus och fikade, very nice. Dock körde jag på en smoothie för att jag har bestämt mig för att verkligen försöka vara nyttig nu! 

ISABEL MARANT POUR H&M

 
Detta är bara några av bilderna jag hittade från den kommande kollektionen här om dagen, och det kunde, enligt mig, inte ha blivit bättre. Är hyffsat sugen på något par av skinnbyxorna, för att inte tala om skorna... 

021013

Solglasögon- Ray Ban, T-shirt- COS, Jeans- Lee, Väska- Other Stories.
 
 

5

 
-Kate Moss är den snyggaste personen jag vet (kanske märks på mina inspo-inlägg, hehe)
 
-Jag har nog aldrig varit inne i en så glad period som jag är just nu
 
-Min garderob består i princip av endast svarta och vita kläder
 
-Jag är söker alltid bekräftelse från folk i min omgivning vilket inte är så braoo
 
-Turkisk youghurt med honung är nog det godaste jag vet
 
 

DAILY INSP

 
 

ALL BLACK

Jacka- Forever 21, Väska- Mammas, Tröja- Pull and bear, Haldsuk- COS, Kjol- Other Stories, Boots- Rookin'

WANTIE

 
 
 Har länge varit på jakt efter en lite större väska eftersom jag nu måste ha med mig dator till skolan varje dag, och den här är verkligen drömmen! Modellen, mönstret och storleken och att det finns både axelrem och handtag, couldn't be better. Från Goyard.

RSS 2.0