NEW

Idag har jag inget mindre än min nya blus på mig. Nu väntar skolan och efter det.. domarkurs. Ha en bra daga!
Kavaj, Second Hand. Jeans, Weekday. Blus, MARNI for H&M.

PERFECT

Det här klädvalet alltså. Det är såsåså perfekt!! Vill ha både byxorna, kepsen och skorna, men framför allt VÄSKAN. Min dream come true-väska är lätt en Celiné.


WISHLIST

Idag är det exakt nio dagar kvar till min födelsedag. Därför kändes det på plats med en liten önskelista, i år ser den ut såhär:


HEUREUX

Se här mina vänner, jag känner mig otroligt lyckad just nu. Kollektionen är slutsåld och ÄNDÅ har jag fått tag på ett plagg! FOlk hade lämnat tillbaka lite plagg och denna skönhet kändes helt rätt för mig (även fast det var en 42:a..).
MARNI för H&M

JEUDI

Idag vaknade jag klockan sex och tänkte, JA VILKEN TUR! Nu är jag säkert först med att shoppa Marni på H&M's hemsida. Men försäljningen av kläderna hade inte börjat än. Sen tog kläderna i dom riktiga affärerna slut på 10 minuter. SURT. Jag såg förresten ut såhär idag:
Blus och tröja från COS och byxor som sorgligt nog har gått sönder från Weekday/ Cheap Monday.

SPRING

En läsare undrade om jag inte kunde göra ett inlägg med lite vårjackor jag tyckte var snygga och visst kan jag det! Vad gör man inte för sina läsare..
1.ZARA 2.ZARA 3.Cheap Monday 4. MARNI för H&M 5.COS 6.H&M 7.MONKI

BAG

I min väska finns alltid..
1.Kaneltabletter, Barkleys  2.Plånbok, Mulberry  3.Solglasögon, Ray Ban  4.Nyckelring, Marc Jacobs  5.Penna, Marc Jacobs  6.Munspray  7.Läppsyl, Carmex  8.Nyckelhållare, Mulberry  9.Plåster, Hello Kitty  10.Hörlurar, Urbanears  11. Bodsplash, Victorias Secret.

DAGENS WANT

Det här blir lätt dagens want. Ni hittar den på Net A Porter och jag skulle absolut köpa den, om det inte var så att den låg på 675 dollar och kom från Alexander Wang. Men när jag blir större och har gift mig rik så ska den namne mig bli min.. skämt åsido.


BASIC

Startar den här veckan med ett ett rätt så enkelt klädval, men det är så jag gillar det. Nu ska jag springa till skolan för första gången på en vecka.. PARTY!
/Skjorta, MONKI/ Jeans, WEEKDAY/ Väska, ZARA/ Scarf, Madonna for HM/

MARNI

Åhåhhåhå. Jag Längtar ihjäl mig efter Marnis kollektion för HM.. precis som resten av bloggvärlden verkar det som (oj, det lät coolt). Därför anar jag att det gäller att vara på hugget när kläderna släpps. Men väntan är snart över, 4 dagar kvar!!!

WELL, HELLO.

Jaha, det var ett tag sen. Kanske skulle börja updatera mer, eller vad säger ni?
Idag var det sista dagen på lovet och varför inte avrunda det med en utförsäljning? Så tänkte jag idag och fick med mig en himla fin tröja hem från, det för mig okända märket Object. Den ser ut såhär.

RSS 2.0